úterý 27. ledna 2015

Mozaika z pěnovky - motýlci na mnoho způsobů

Loňským objevem roku v oblasti tvoření (nejen) z papíru pro mne byly dvě věci: zrcadlový papír a vyřezávání detailních výřezů z pěnovky. A právě s výřezy z pěnovky si "hraju" ve svém posledním návodu na blogu www.tvorive-projekty.cz.

I had two most favorite materials for crafting last year: a mirror paper and a foam, which is perfect for cutting with intricate dies. My last tutorial on www.tvorive-projekty.cz is just about the playing with the foam... 


Jedná se o skládání mozaiky vyměňováním vnitřních dílků mezi dvěma, třemi nebo i více stejnými výřezy. Je to hlavě o trpělivosti, úžasně si při tom vyčistíte hlavu!

It's about assembling a mosaics by changing inside pieces of two, three or more same dies. You will need lots of patience and your mind will be perfectly cleaned afterwards!


A výsledky pak stojí za to. Navíc máte k dispozici hned dva, tři nebo čtyři motivy, takže můžete dokončit více přání najednou.

The results are worth the effort. On top of that, you will have two or more main motives done at once, so more cards could be fnished.


Pokud byste se do toho chtěli pustit, návod najdete zde: http://www.tvorive-projekty.cz/motyli-mozaika-z-penovky.aspx

Thank you for stopping by
and relax by creating!

Děkuji za nakouknutí
a relaxujte tvořením!

Žádné komentáře:

Okomentovat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...